Başakşehir İstanbul Teknik Üniversitesi İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: .Öğrencilerin ve öğretmenlerin beklentilerine cevap veren, ülkenizin ve dünyanın sorunlarına çözüm üreten, geleceğe yön veren bilim ve sanat insanları yetiştirmek. Renkler, notalar, hareketlerle ve çağdaş yöntemlerle yereli evrensele taşıyan en iyi köprü olan sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilen ve var olmayan yeni biçimler, yeni ilişkiler ortaya çıkarabilen, yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, sanatı yaşayan öğrenciler yetiştirmek için eğitim imkanları sağlamak.

Misyon: .Öğrencileri Türk Milli Eğitiminin hedefleri doğrultusunda ülkesinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, yaratıcı düşünce, iletişim ve liderlik becerileri kazanmış, sorun çözme becerisine sahip bireyler olarak yetiştirmektir. Milli Eğitim Bakanlığının amaç ve programları dahilinde resim ve müzik alanında seçilmiş öğrencilere temel bilgi ve beceriler kazandırarak yetenekleri geliştirilmiş, sanatı yaşayan, yaratıcı ve üretken, ürettiklerini sosyal alanda aktif olarak paylaşan, sanat eserlerini tanıyan ve anlamlandıran, özgür ve özgün düşünebilen öğrenciler yetiştirerek özel yetenek gerektiren yüksek öğretim programlarına ve hayata hazırlamak.

Başarılar: .

Saatler: 09.00-16.00
Isınma: doğalgaz
Servis Bilgisi: var